Naisten superpesiksessä käytiin tänään kolme kamppailua. Tiukin koitos nähtiin Vihdin Pallon ja Kempeleen Kirin välillä Vihdissä. Vierasjoukkue haki kaksi pistettä, kun Kiri voitti ottelun jaksoin 1-2 (5-4, 3-4, 0-1). Kotijoukkueesta vahvoja otteita esitti Mari Sallinen, joka löi kunnarin ja kaksi tavallista sekä toi kolme juoksua ja löi yksitoista kärkilyöntiä. Tasaisesta vierasjoukkueesta ilman lyötyä ja tuotua juoksua jäivät Johanna Pieniniemi ja Sarita Heikkinen, joista jälkimmäinen sai silti joukkueensa ykköspalkinnon.

Palkitut
Vihdin Pallo

I Mari Sallinen
II Susanna Alava

Kempeleen Kiri
I Sarita Heikkinen
II Eveliina Kesti

Lappeenrannan Pesä Ysit voitti kotonaan Vuokatin Vedon jaksoin 2-0 (8-1, 6-4). Tasaisesta kotijoukkueesta ilman lyötyjä ja tuotuja juoksuja tänään jäi vain Linda Taskula. Vieraiden juoksuista kolme toi Vilma Leinonen. Kotijoukkueesta kaksi löi ja kaksi toi Sonja Koskinen. Lisäksi Viivi Kainlauri löi kolme ja toi yhden juoksun.

Palkitut
Lappeenrannan Pesä Ysit

I Anni Lipasti
II Viivi Kainlauri

Vuokatin Veto
I Leena Sippola
II Linda Kukkohovi

VIinijärven Urheilijat sai oppitunnin Lapuan Virkiältä, kun vieraat hakivat kolme pistettä jaksoin 0-2 (2-8, 2-3). Lapualaisjoukkueesta lukkari Jenna Kammi-Rahnasto oli ainoa, jolle ei tullut merkintää tuodun tai lyödyn juoksun suhteen. Kunnarit löi Viinijärven Urheilijoiden Noora Jantunen ja Lapuan Virkiän Elina Mäki.

Palkitut
Viinijärven Urheilijat

I Noora Jantunen
II Eeva Mäki-Maukola

Lapuan Virkiä
I Maija Kaappola
II Elina Mäki

Naisten puolella kansa äänesti Itä-Länteen idän joukkueeseen Henna Kytösalmen Lappeenrannan Pesä Yseistä ja lännen ryhmään Paula Salorannan Lapuan Virkiästä.

Myöhemmin tänään vielä raporttia miesten peleistä.