Joensuun Maila isännöi eilen Mehtimäellä kotiottelua Sotkamon Jymyä vastaan. Avausvuorossa Juha Niemi kiidätti Mikko Kemppaisen kotiin. Heti tasoittavalla vuorolla kaikkien aikojen tilastokärki Toni Kohonen löi Niko Korhosen kotiin. Toisen jakson alussa Niemi kotiutti uudestaan Kemppaisen. Tällä kertaa tasoituksen iski Jani Komulainen ja Korhosista Niko tuli kotiin. Viimeisen vuoron tasoittavalla Roope Korhonen löi voittojuoksun, jonka toi Jere Vikström.

aleksirautiainen_niilohirvonen-normal.jp
Rautiaisten veljestriosta yhden tuodun juoksun keräsi JoMan Aleksi Rautiainen. Kuva: Niilo Hirvonen

Toinen jakso alkoi taas väkevästi kotijoukkueella.Sami Joukainen löi Tuomas Jussilan kotiin. Vahvan sisäpelin pelannut Roope Korhonen löi sukunimikaimansa Nikon kotiin tasoitukseksi. Toisen vuoroparin päättävällä Markus Tuikan polttoheitto kantautui kolmospesän yli ja kotijoukkueesta kotiin riensivät Jussila sekä Aleksi Rautiainen. Jymyn takaa-ajon aloitti Roope Korhonen, joka kotiutti Vikströmin. Immo Rautiainen tasoitti ottelun lyömällä Antti Hartikaisen kotiin.

Rautiaisten kaksosista Immo Rautiainen löi SoJy:lle tärkeän tasoitusjakson toisella jaksolla: Kuva: Kimmo Rauatmaa

Roope Korhonen tinttasi viimeisen vuoroparin alussa voittojuoksun, jonka kirmasi kotipesän turviin jälleen Niko Korhonen. Näin ollen ottelu vieraille jaksoin 0-2 (2-3, 3-4).