Supervuoro tavoitti molempien joukkueiden kakkoskopparit eli Teemu Isokedon Vimpelin Vedosta ja Mikko Korhosen Sotkamon Jymystä.

Millä mielin Sotkamoon ? Onko karhujahtiin hyvin valmistauduttu?

Teemu Isoketo: No tosi hyvillä mielin tietenkin peliin lähdetään! Näitä pelejä varten talvesta asti valmistauduttu ja nyt ne alkaa niin kyllä erittäin hieno tunne on varmasti koko joukkueella! Eiköhän Sotkamoon ole aika turha lähteä voittoa hakemaan huonosti valmistautuneena, että kyllä valmistautuminen on huolella hoidettu!

Pelasit jo välierissä numerolla yksi, paljastuiko Vimpelin Vedon taktiikasta jotain oleellista liian aikaisin finaaleja ajatellen?

Teemu Isoketo: En usko, että siinä mitään ihmeempiä paljastettiin, varmasti Sotkamossa on tutkittu meidän pelejä ja osaavat varautua muutoksiin, vaikka kokoonpanoa muutettaisiin pelin sisälläkin..

Kuvaile kolleegasi Mikko Korhosta kopparina ja pelaajana:

Teemu Isoketo:  Mikko Korhonen on pienessä roolissa mailan varressa, mutta muuten kaaripelissä tärkeä pelaaja. Kopparina perusvarma suorittaja.

Millä mielin finaaleihin ja mitä ajatuksia Vimpelin Veto herättää tässä vaiheessa?

Mikko Korhonen: Huippujoukkue. Herättää tunteita enemmän kuin mikään muu joukkue tällä hetkellä

Olet pelannut finaalisarjoissa eri numeroilla, mitä hyötyä tästä on tulevaa sarjaa ajatellen?

Mikko Korhonen: En osaa sanoa, tuskin haittaa ainakaan.

Kuvaile kolleegasi Teemu Isoketoa kopparina ja pelaajana.

Mikko Korhonen: Pelimies, Itä-Länsi ja kaikki.

Ja lisäksi pari asiantuntijakommenttia edellä mainituista pelaajista:

Tällä kaudella Hyvinkään Tahkon kakkospelinjohtajana toiminut Petri Kaijansinkko kommentoi parivaljakosta:

Mikko Korhonen on henkisen sodankäynnin spesialisti, vahva kaaripelaaja. Mutta ollut nyt myös erittäin hyvä mailanvarressa tämän loppukauden aikana, luotettava kopparina.

Teemu Isoketo on erittäin hyvässä juoksussa ja parhaimmillaan erinomainen kärkinimi, kokematon finaaleista, kestääkö paineen nrolla 1 ja 2-kopparina. Lähtikö suotta härnäämään Toni Kohosta lausunnollaan.

Mikko Hylkilä, Kouvolan Pallonlyöjien pelinjohtaja

Teemu Isoketo on erittäin nopea kärkimies. Mielenkiintoista nähdä, saako haastaa Haapakosken alla vai joutuuko lyömään pystymailaa. Vahvuudet ehdottomasti sisäpelissä.

Mikko Korhonen on erittäin rutinoitunut pelaaja joka pelaa ulkopeliä erittäin varmasti. Lyönyt paljon juoksuja tärkeisiin paikkoihin.