Runkosarjan kaksi parasta Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy nappasivat puolivälieräsarjassaan vieraskentällä jo toiset otteluvoitot, kun kaksi muuta puolivälieräsarjaa tasoittuivat voittoihin 1-1. 

Vimpelin Veto oli ahtaalla Rantakentällä Kiteen Pallo-90:n vieraana, mutta voitti lopulta ottelunsa jaksoin 0-1 (1-2, 1-1). Vimpelin ykköspalkittu oli joukkueen kapteeni Henri Puputti, joka oli mukana joukkueensa jokaisessa juoksussa, lyöden kaksi juoksua ja tuoden yhden. Kiteeläisjoukkueesta parhaana palkittiin yhden juoksun tuonut Simo Rahunen.

Hyvinkään Pihkalassa kotijoukkue Hyvinkään Tahko oli jälleen vaikeuksissa, kun Sotkamon Jymy haki voiton jaksoin 0-2 (3-5, 1-6). Vieraiden parhaana palkittiin lukkari Toni Kohonen, joka löi kaksi juoksua ja ti yhden ja kotijoukkueen parhaana myös Juha Puhtimäki, joka löi seitsemän kärkilyöntiä kahdeksasta yrityksestä.

Joensuun Maila haki arvokkaan vierasvoiton Koskenkorvan Urheilijoiden vieraana Sähkökoje Areenalta jaksoin 0-2 (2-3, 2-4). Vieraiden parhaana palkittiin viisi juoksua lyönyt Juha Niemi ja kotijoukkueesta kaksi juoksua tuonut Juho Toivola

Supervuoro tavoitti Joensuun Mailasta Henri Litmasen kertomaan mietteitään.

Millainen peli tänään oli?

- Tänään oli kaiken kaikkiaan tiukka ja hyvä pesispeli. Tunnetta oli oikein mukavasti kentällä ja pudotuspelien mukainen tunnelmakin oli.

Miten ottelu henkilökohtaisesti sujui niin sisällä kuin ulkona?

- Sisäpelissä ei oikeastaan mainittavia suorituksia, yritin hoitaa oman roolini huolellisesti. Ulkona ei hirveästi tullut lyöntejä mutta kaikin puolin oli mukava pelata tänään ulkopeliä.

Mitä pelinjohtajat halusivat viestittää pelaajille ensimmäisen hävityn puolivälieräottelun jälkeen?

- Pudotuspelit ovat vasta alussa ja mennään eteenpäin rohkeasti omaan peliin luottaen.

Oulun Raksilan pesäpallostadionille saapui tänään määrätietoinen ja nälkäinen kotijoukkue Oulun Lippo, joka oli hävinnyt ensimmäisen puolivälierän Kouvolan Pallonlyöjille. Tänään joukkueiden välillä nähtiin myös paljon juoksuja ja kotijoukkue voitti ottelun jaksoin 2-0 (8-4, 5-2). Ottelun ainoasta kunnarista vastasi Antti Korhonen. Kotijoukkueen parhaana palkttiin lukkari Hannu Huuskonen ja vieraiden paras oli kaksi juoksua tuonut Tommi Mäentausta.

Supervuoro tavoitti Oulun Lipon pelinjohtaja Markku Hylkilän.

Millainen oli illan ottelu?

- Lämminhenkinen pudotuspelikamppailu. Oltiin parempia takatilanteessa niin sisä- kuin ulkopelissä.

Miten ottelu suijui pelinjohtajien näkökulmasta?

- Oikein mukavasti. Hallittiin kumpaakin jaksoa, joten peli ol koko ajan omissa käsissä.

Mitä halusitte pelinjohdossa viestiä pelaajille Kouvolan tappion jälkeen?

- Että se oli vain yksi tappio. Suoritettiin huonosti ulkopelissä ja vastustaja meni menojaan. Käännettiin heti katseet tähän päivään ja porukalla tehtiin matkalla hommia oman tekemisen parantamiseksi.