Supervuoro tavoitti satakuntalaisjoukkueisiin väriä ja iloa tuovat Miia Karppasen Rauman Lukosta ja Kati Nykäsen Porin Pesäkarhuista.

karppanenmiia_juha_koivula-normal.jpg
Rauman Lukon kärkietenijä Miia Karppanen valmiina kohti kotipesää. Kuva: Juha Koivula (http://juhakoivula.kuvat.fi)
 

1. Miten menee tässä vaiheessa harjoituskautta?
Miia Karppanen:
Oikein hyvin kiitos kysymästä. Reenikausi on taas ollut pitkä ja kovasti odotan jo että kausi alkaisi ja päästäisiin tosi toimiin. Reenit ovat olleet monipuolisia, mikä näkyi kevään testiviikonlopun tuloksissa.
Kati Nykänen: Kiitos kysymästä, pientä flunssaa ja työkiireitä lukuun ottamatta menee ihan hyvin. (Kesälomaa odotellessa..)

2. Milloin pääsette tai oletteko jo aloittaneet ulkona harjoituskauden?
Miia Karppanen:
Raumalla kelit ovat olleet meille suopeita ja ensimmäisen ulkoreenin kävimme vetämässä jo maaliskuun lopulla. Yksi harkkapeli oli vielä sisällä tuossa huhtikuun alussa, mutta nyt olemme jo siirtyneet kokonaan ulkokauteen.
Kati Nykänen: Tähän en osaa vastata likkojen puolesta, mutta itse en ole vielä täällä Joensuussa päässyt ulos treenaamaan. 25.4. pääsen viimeistään ulos, kun lähden Poriin pitkästä aikaa treenaamaan.
 
nykanenkati_rajala_photoshop-normal.jpg
Porin Pesäkarhujen uusi hankinta: Kati Nykänen. Kuva: Rajala Photoshop

3. Mitkä ovat seuranne tavoitteet tulevalle kaudelle?

Miia Karppanen: Lopulliset tavoitteet lyömme lukkoon "etelänleirillä" Ruotsissa, jonne matkaamme pääsiäiseksi.
Kati Nykänen: Joukkueen tavoite on finaaliottelut ja niistä tietysti voitot. 
 
4. Mitkä ovat omat tavoitteesi tulevalle kaudelle?

Kati Nykänen: Omana tavoitteena on pelata urani paras kausi. Vaikka se vaatisi verta, hikeä ja kyyneleitä, sitä lähdetään tavoittelemaan. 
Miia Karppanen: Pelata mahdollisimman tasainen kausi ja saada paljon onnistumisia. Tietenkin kirsikkana kakun päällä olisi päästä pelaamaan ensimmäinen naisten Itä-Länsi- ottelu.
 
5. Mitä uutta on lupa odottaa sinulta kesällä?

Miia Karppanen: Muutama uusi lyönti on tarttunut valikoimaan ja muut uudet jutut selviää sitten saapumalla katsomoon seuraamaan Lukon pelejä. ;)
Kati Nykänen: Monipuolisempia ratkaisuja mailanvarressa ja ehkä jo muutama sana porin murretta.