Vihdin Pallo ja Mansen Räpsä pelasivat yleisöä viihdyttävän pesäpallo-ottelun tänään Vihdissä. Avausjakso oli jo mennä kotijoukkueelle, kun kotijoukkue nousi 1-2 tappioasemasta 4-2 johtoon. Kotijoukkueesta oli onnistunut sisällä etenkin Virpi Hukka, joka toi kaksi juoksua sekä Mari Sallinen, joka oli lyönyt ja tuonut yhden juoksun. Vierailijat kuitenkin kuroivat etumatkan kiinni ja menivät ohi 4-5 jaksovoittoon. Mansen Räpsän avausjakson onnistujia olivat etenkin kaksi juoksua lyönyt Susanna Kylä-Kause ja kaksi juoksua tuonut Henna Peltokangas.

Toisella jaksolla kotijoukkueen onnistujia oli avausjakson tapaan Hukka ja Sallinen, Sallinen löi kaksi juoksua ja Hukka toi kaksi juoksua. Vieraiden ainoan juoksun ensimmäisen aloittavalla toi harhaheiton turvin Mari Vesaluoma.

Supervuorossa kotijoukkueelle riitti yksi kolmostilanne. Saara Palomäen lyönnillä kotiin juoksi Lotta Immonen. Vierailla oli kolme kolmostilannetta tasoittavalla vuorolla, mutta ne tyrehtyi kahdesti paloon ja keskimmäisellä kerrallaan haavaan. Voiton ansiosta vihtiläisillä säilyi mahdollisuus vielä puolivälieräpaikkaan.

Kolmostilanteet 14-13, yleisöä: 246.

Vihdin Pallo - Mansen Räpsä 2-1 (4-5, 3-1, 1-0)