Sotkamon Jymy haki toisen välierävoiton tänään Hyvinkään Tahkon kotikentältä jaksoin 0-2 (3-4, 0-7). Yli kaksikmmentä kolmostilannetta, kotijoukkueen kahdeksaa vastaan, rakentanut Jymy oli vakuuttava. Etenkin sisäpelissä joukkue sai toivomiaan onnistumisia avainpelaajille. Tänään joukkueen ykköspalkinnolla palkittiin kunnarin ja kaksi tuotua juoksua kerännyt Niko Korhonen ja kakkospalkinnolla kunnarin, neljä tavallista lyönyt sekä kolme juoksua tuonut Roope Korhonen. Kotijoukkueen paras oli lukkarina häärännyt 100%:n sisäpelin pelannut Juha Puhtimäki. Kakkospalkinnolla raati palkitsi Tahkosta yhden juoksun lyönyt Riku Hokkanen.
Yleisöä: 1649 

Supervuoro tavoitti Sotkamon Jymyn kakkospelinjohtaja Tuomas Nissisen.

1. Mihin ottelu mielestäsi ratkesi?
- Kyllä me oltiin ratkaisuhetkillä sisäpelissä vahvempia

2. Miten joukkue nollaa tilanteen kahden onnistuneen välierän jälkeen, että asenne pysyy kirkkaana seuraavaan välierään?
- Meillä on sen verran rutinoitunut joukkue, että tiedän ettei meidän asenne notkahda tässä vaiheessa sarjaa.

Otteluvoitot 2-0 Sotkamon Jymylle tässä vaiheessa.

Porissa naisten superpesiksen välierä Porin Pesäkarhujen ja Lapuan Virkiän kohdalla meni varsin samantapaisesti kuin edellä mainittu miestenkin koitos. Tiukka avausjakso, mutta toisella jaksolla vierailijat menivät menojaan. Kotijoukkueen parhaana palkittiin vahvaa vaihtolyöntipeliä tänäänkin esittänyt Carita Toiviainen ja kakkospalkinnolla etenijäjokeri Kerttu Höyden. Vieraiden paras oli kolme lyötyä juoksua kerännyt ja kymmenen kärkilyöntiä lyönyt jokerivirtuoosi Enni Kylä-Kause. Kakkospalkinnon sai yhden lyönyt ja yhden tuonut Saija-Maria Saari. Kolmostilanteet menivät tänään 10-18 vieraille.

Otteluvoitot 2-0 Lapuan Virkiälle tässä vaiheessa.
Yleisöä: 1259

Supervuoro tavoitti Porin Pesäkarhujen Carita Toiviaisen.

1. Mihin ottelu mielestäsi ratkesi?
- Ulkopeliin ratkesi. Meidän teemana oli että käsistä ei anneta juoksuja mutta se ei toteutunut. Lapualla oli tiiviimpi ja parempi ulkokenttä tänään jolla ansaitsivat voiton.    

 2. Millaisia muutoksia on mahdollisesti luvassa seuraavaan välierään?
- Tuskin suuria muutoksia luvassa, sen verran kapealla materiaalilla mennään. Katsotaan mitä pelinjohto keksii.