Sarjanousija Kamattaret jatkoi huikeita hallipeliotteita lauantain aamupäivän lopputurnausvälierässä Savon pääkaupungissa Kuopiossa, kun joukkue kaatoi välieräottelussa Porin Pesäkarhut jaksoin 1-0 (3-2, 8-8). Avausjaksolla Kamattaret meni ensin 3-0 johtoon, mutta kokeneempi Pesäkarhut tuli vielä juoksun päähän. 

Toisella jaksollakin yleisölle riitti jännitettävää. 2-2 lukemiin asti mentiin aluksi tasatahtia, mutta sen jälkeen Pesäkarhut meni jo 2-5 johtoon. Tästäkään nousijajoukkue ei hätkähtänyt vaan lisäsi höyryä kolmannen tasoittavalla. Ensin joukkue taisteli itsensä tasoihin, mutta jatkoi vielä samassa vuorossa kolmella juoksulla etumatkaa. Pesäkarhut tuli vielä tasoihin, mutta viimeiset kolmostilanteet hiipuivat haavan ja palon myötä.

Huomisesta pronssiottelujoukkue Porin Pesäkarhuista parhaana palkittiin Susanna Puisto ja kakkospalkinnolla Susanne Ojaniemi. Finaaliin etenevästä Kamattarista palkintoja haki pelin jälkeen ykköspalkittu Laura Jokinen ja kakkospalkittu Johanna Käkönen.