Hyvinkään Tahko taisteli tänään kotonaan Pihkalassa tiukan voiton Joensuun Mailasta ja tasoitti otteluvoitot lukemiksi 1-1. Vieraille Aleksi Rautiaisen kunnari oli hetkittäisi iloja, kotijoukkueen kokeneet Juha Korhonen ja Riku Rantanen olivat lyöntituulella. Korhonen löi kaksi ja Rantanen kolme juoksua, joukkueen kolmas konkari Timo Rantatorikka sitä vastoin oli kurissa 0/7 kärkilyönnein. Kolmostilanteet: 15-12, yleisöä: 2816.

Hyvinkään Tahko - Joensuun Maila 2-0 (3-2, 2-1)

II Tuomas Jussila

Seinäjoen JymyJussit ahdisti kotonaan toisella jaksolla vierailijan Vimpelin Vedon nurkkaan ja jatkoi hyviä otteitaan supervuorossa. Kotiutustilanteessa vasta vimpeliläiset saivat napattua voiton ja näin siirrettyä ottelusarjan katkolle seuraavaan otteluun eli lukemiin 0-2. Vieraiden hahmo oli tänään kakkoskärjen pikakiituri Teemu Isoketo, joka avausjaksolla löi kunnarin ajolähdöstä. Kolmostilanteet: 16-25, yleisöä: 3284.

Seinäjoen JymyJussit - Vimpelin Veto 1-2 (3-8, 2-1, 0-0, 2-1)

II Henri Puputti

Pattijoen Urheilijat vieraili Kiteellä ja haki ottelusarjan toisen voiton tiukkojen otteiden jälkeen. Teräskaupunkin lyöjäkoneisto oli vireessä, kun tarve sille oli suurin. Avausjaksolla kaksi tärkeää juoksua löi Marko Pelkonen, joka kotiutti molemmilla kerroilla Topi Kososen. Toisella jaksolla Pertti Mäkelä löi vieraat juoksun päähän viimeisessä vuorossa, kotiin tuli Kosonen. Mäkelän kotiin löi vielä jakson tasoitusjuoksun arvoisesti Matti Korhonen. Kotijoukkueelle kaksi juoksua toivat Ville Posti ja Topi Hurskainen. Kolmostilanteet tasan 15, yleisöä: 1590.

Kiteen Pallo-90 - Pattijoen Urheilijat 0-1 (2-3, 3-3)

II Matti Korhonen

Sotkamon Jymy joutui taistelemaan Ilmajoella supervuoroon saakka saadakseen toisen otteluvoittonsa. Koskenkorvan Urheilijoilla kone hiipui ensimmäisen jakson ainoan juoksunsa jälkeen täysin ja toisella jaksolla vierailija menikin menojaan. Supervuorossa sotkamolaiset saivat yhden juoksun aikaan ja ratkaisivat näin ottelun. Sotkamolaisten lyönneistä neljä löi Roope Korhonen. Kolmostilanteet 7-18, yleisöä: 1592.

Koskenkorvan Urheilijat - Sotkamon Jymy 1-2 (1-0, 0-6, 0-1)