Vimpelin Veto haki voiton Joensuun Mailan kotikentältä Mehtimäeltä välierien kolmannen voiton ja eteni finaaleihin miesten superpesiksessä Sotkamon Jymyn seuraksi. Tiukan koitoksen käyneet joukkueet pelasivat tänän tasan avausjaksolla, mutta toisella jaksolla vierailija rynnisti juoksun erolla jaksovoittoon eli lukemat 0-1 (1-1, 1-2).

Avausjakso

Avausjaksolla jo ensimmäisessä sisävuorossa Vimpelin Veto meni johtoon, kun Henri Puputti löi Teemu Isokedon kotiin. Joukkueella oli vielä kaksi kotiutustilannetta, mutta niin Janne Mäkelän kuin Matias Rinta-Ahonkin yritykset päättyivät paloon. Joensuulaiset saivat tasoittavalla tilanteen tasoittaa, mutta kokeneen Sami Joukaisen yritykset päättyivät paloon. Toinen vuoropari meni molemmilla ilman kolmostilanteita. Kolmannessa vuoroparissa Mäkelä yritti kotiuttaa Sami Haapakoskea onnistumatta kuitenkaan. Neljännessä vuoroparissa Rantalahden Mikko yritti kotiuttaa Tuomo Lönnmarkia onnistumatta, Mäkelä yrittii edelleen Haapkoskea tuloksetta. Tasoittavalla vuorolla Juha Niemi juoksutti jakson päätöslukemiksi Jouni Itävalon kotiin.

Toinen jakso

Avausvuoroparissa JoMa ei saanut tilanteita, mutta vierailija yritti Mäkelän lyömänä juoksuttaa Mikko Kanalan kotiin. Toisessa vuoroparissa Severi Lassila löi jälleen tärkeän juoksun lyötyään Lönnmarkin kotiin. Rantalahti yritti kotiuttaa tuloksetta Puputtia. Kolmannen vuoroparissa Veto lisäsi etumatkaa, kun Mäkelä onnistui viimein kotiuttamaan Haapakosken. Neljännen vuoroparin alussa Aleksi Rautiainen löi Itävalon kotiin. Viimeisenä lyöjänä Ilkka Männikkö koitti kotiuttaa Rautiaisen, mutta haava päätti ottelun.

Kolmostilanteet 6-12 Vedolle, yleisöä: 2415.