Porin Pesäkarhut eteni kotikaupungissaan järjestämästä halli-SM -turnauksestaan. Joukkue kohtasi aamuvarhaisella ensimmäisessä ottelussa ykköspesiksen tulevan kauden yhden suosikeista, Hämeenlinnan Paukun. Kotijoukkue oli heti pirteällä peli päällä ja takoi avausjaksolla jämerät 10-0 lukemat. Toisella jaksolla ote hiipui, mutta jaksovoitto 2-0 riitti 2-0 (10-0, 2-0) otteluvoittoon. Ottelun ainoasta kunnarista vastasi kärkietenijä Pesäkarhujen Henna Juka. Lyötyjä juoksuja kolme keräsi Susanna Puisto. Yleisöä: 187, kolmostilanteet 21-2.

Seuraava koitos hämeenlinnalaisilla oli Seinäjoen Maila-Jusseja vastaan. Vauhti oli edelleen sarjatasojen välillä kylmää. Maila-Jussit voitti ottelun jaksoin 2-0 (10-0, 5-0). Maila-Jusseista tehokkain oli viisi juoksua lyönyt ja kaksi tuonut Piritta Kärnä. Etenijänä kunnostautui yhden lyönyt ja kolme juoksua tuonut Anuliisa Rautakorpi.

Lohkon päätöskamppailussa Porin Pesäkarhut kohtasivat Seinäjoen Maila-Jussit. Avausjakso edettiin loppuun saakka tasaisissa merkeissä ja se päättyikin lopulta tasan 2-2. Toisella jaksolla vierailija meni vielä 0-1 johtoon Riina Kerolan lyödessä Silja Syrjälän kotiin. Tämän jälkeen alkoi porilaiskone jauhamaan ja takoi kahdella sisävuorolla lukemiksi 8-1. Vierailija kavensi kaksi juoksua, mutta enempää ei eli lukemat 1-0 (2-2, 8-3). Yleisöä 411 ja kolmostilanteet 17-14.

Huomenna on luvassa haastattelua päivän turnauksesta.