Perjantaina Lapuan Virkiä B-tytöt voittivat otteluvoitoin 2-1 Suomen mestaruuden, kun vastustajana ollut Porin Pesäkarhut taipui jaksoin 2-1. Mainittakoon, että A-tyttöjen erillistä Superpesistä ei ole tällä kaudella pelattu.

B-tyttöjen joukkueessa pelasivat seuraavat henkilöt. Osa heistä on saattanut pelata ainoastaan naisten ykköspesistä eli jos lapualaiset lukevat tätä, mielellään otan oikaisuja vastaan.

Roosa Aho, Maaret Ahonen, Tiia Ahvenniemi, Riikka Heikonen, Salla Hiltunen, Maija Kaappola, Minttu Keltto, Niina Keppo, Tiia Koivuniemi, Taru Komssi, Janette Lepistö, Emmi Liikala, Kati Pelander, Sini-Tuulia Peltola, Annukka Puutonen, Anuliisa Rautakorpi, Kaisaleena Rautakorpi ja Eveliina Toppari.

Osahan ylläolevista pelasi myös eilen voittaneessa naisten Suomen mestaruusjoukkueessa. Tarkempi kokoonpano naisjoukkueesta alla:

Maaret Ahonen, Tiia Ahvenniemi, Riikka Heikonen, Suvi Huhtanen, Tiia Koivuniemi, Heli Komssi, Emmi Liikala, Sanna Luoma, Kaisa Pelanteri, Sirpa Pollari, Tiia Pöntinen, Saija-Maria Saari, Paula Saloranta, Eveliina Toppari ja Tanja Vehniäinen.

Naiset kohtasivat finaaleissa Jyväskylän Kirittäret. Otteluvoitot Lapualle voitoin 1-3. Mainittakoon tasaisita finaaleista se, että yksikään peli ei päättynyt 2-0 jaksovoitoin. Mestaruus ratkesi Jyväskylässä lähes 2000 katsojan eli 1943:n katsojan seuratessa peliä. Vieraat antoivat viimeisessä ottelussa vain yhden juoksun, kun avausjakso päättyi 0-3 ja toinen 1-1. Näin päättyi myös Päijänteen rannalla olevan ylpeyden kuusivuotinen mestaruusputki, 2004 oli mestari ollut myös Virkiä.

Onneksi olkoon siis Lapuan Virkiän tytöt ja naiset!