Vuokatin Vedon yllätys Porista hyytyi tänään avausvuoroon, kun vierailija Porin Pesäkarhut tulivat toiseen pelin nälkäisenä ja teki heti ensimmäisessä vuorossa neljä juoksua eikä kotijoukkue tästä enää toipunut. Porilaisvieraat takoivat kaiken kaikkiaan yksitoista juoksua, kotijoukkueen jäädessä kolmeen kolmostilanteeseen ilman onistumisia. Vierailla oli 21 kolmostilannetta, yleisöä: 429.

Vuokatin Veto - Porin Pesäkarhut 0-2 (0-9, 0-4)

II Susanne Ojaniemi

Lapuan Virkiä takoi yhdeksäntoista juoksua Vihdin Pallon ulkokentästä. Avausjakson kahdeksan-nolla -tilanteen jälkeen ei ollut epäselvää voittajasta. Virkiän jokainen pelaaja keräsi joko lyödyn tai tuodun juoksun tililleen. Yleisöä: 146.

Vihdin Pallo - Lapuan Virkiä 0-2 (0-11, 1-8)

II Tanja Vehniäinen

Yhdeksän juoksua ei riittänyt Kempeleen Kirille tänään kotikentällä otteluvoittoon Lappeenrannan Pesä Ysejä vastaan. Joukkueiden railakas sisäpeli viihdytti varmasti aika ajoin yleisöäkin, mutta vieraille kotimatka tuntuu huomista peliä ajatellen varmasti varsin leppoisalta. Kolmostilanteet: 20-23, yleisöä: 309.

Kempeleen Kiri - Lappeenrannan Pesä Ysit 0-2 (3-4, 6-8)

II Sonja Koskinen

Jyväskylän Kirittäret hakivat tiukassa taistossa Rauman Lukolta vieraskentältä voiton. Tasaisessa koitoksessa joukkueet olivat vuorotellen edellä niin ensimmäisessä kuin toisessa jaksossa. Ensimmäisen jakson osalta joukkueet erotti vain yksi juoksu. Lopullisen voittojuoksun löi Marjukka Mäkinen. Kotiin kirmasi Laura Nuutinen. Kolmostilanteet: Mäkinen löi myös toisen jakson tasoitusjuoksun. 18-18, yleisöä: 325.

Rauman Lukko - Jyväskylän Kirittäret 0-1 (4-5, 4-4)