Supervuoro tavoitti Lappeenrannan Pesä Ysien pelinjohtaja Ville Lantan sekä Lapuan Virkiän valmentajan Timo Kankaanpään, alla miesten ajatuksia halli-SM-alkuturnauksen alla. Virkiä pelaa kotimaisemissaan Lapualla huomenna lauantaina. Avausottelussa joukkue kohtaa Kempeleen Kirin klo 10:30 ja turnauksen päätösottelussa kajaanilaisen Vaara-Pesiksen klo 15:30. Kempele ja Kajaani pelaavat oman ottelunsa klo 13 alkaen.

Pesä Ysien halli-SM:n alkuturnaus käydään Imatralla 27.2., jolloin joukkue kohtaa 8:30 alkavassa ottelussa Viinijärven Urheilijat ja 13:30 Jyväskylän Kirittäret. Klo 11 käynnistyy otgtelu Viinijärven ja Jyväskylän välillä.

1.  Millaisin tavoittein joukkueenne lähtee hallipesiskauteen?

Ville Lantta, Lappeenrannan Pesä Ysit: Toki peliä kehittämään ensisijaisesti, mutta aina voitosta pelataan.

Timo Kankaanpää, Lapuan Virkiä: Hallipelit ovat hyvä tilaisuus ajaa sisään joukkuepelaamista, tarkkailla yksilöitä ja harjoitella voittavaa pesistä. Tulokset tulevat, jos peli kehittyy odotusten mukaisesti, mutta varsinaista tavoitetta ei ole.

2.  Millaiset ovat joukkueesi vahvuudet hallipesistä ajatellen?

Timo Kankaanpää: Laaja pelaajarinki ja hyvät harjoitusolosuhteet

Ville Lantta: Viime vuoden runko tuo paljon turvallisuutta pelaamiseen, kun muutoksia ei ole mahdottoman paljon. Olemme myös fyysisesti paremmassa iskussa, kuin viime vuonna.

3. Kuvaile muutamalla sanalla alkulohkon vastustajiasi.

Ville Lantta: Viinijärvellä on toki isoja muutoksia, mutta potentiaalia Pohjois-Karjalassa on aina. Kirittäret on aina yksi mestarisuosikeista, kun kentälle astellaan.

Timo Kankaanpää: Vastassa on nuoruuden intoa ja paljon tuntemattomia pelaajia.

4. Miksi yleisön kannattaisi mielestäsi tulla hallipesistä katsomaan?

Timo Kankaanpää: Hallipesis tarjoaa pesiksennälkäisille tyydytystä kesken sydäntalven nähdä suosikkejaan tositoimissa

Ville Lantta: Kyllä siellä jo näkee vähän voimasuhteita kesää ajatellen ja samalla joukkueiden uusia pelaajia & pelinjohtajia.

5. Keitä pelaajia suosittelet erityisesti tarkkailemaan joukkueesi

a)      Sisävuoroissa

Ville Lantta: Lyöjäjokeri Saara Suomalainen on yksi sarjan parhaista kotiuttajista ja pallo paukkuu Aviasport Areenalla ja muuallakin.
Timo Kankaanpää: Carita Toiviainen

b)      Ulkovuoroissa 

Ville Lantta: Odotan etukentältä aiempaa enemmin, sillä Laura Toikkanen, Marianne Roiha ja lukkari Essi Pehrman ovat saaneet viedä kautta hyvin harjoitelleena läpi.
Timo Kankaanpää: Paula Saloranta

6. Mitä talviaiheisia fanituotteita joukkueenne valikoimista löytyy?

Timo Kankaanpää: Niin kevät- kuin talvipipoja löytyy uutuuksina!
Ville Lantta: Peruspipo kolmella eri värillä.