Tänään käytiin kolme ottelua naisten superpesiksessä. Ottelut päättyivät seuraavasti, viimeisen ottelun alla myös haastatteluja.

Kempeleen Kiri - Kankaanpään Maila 2-0  (2-1, 3-2)

Palkitut
Kempeleen Kiri

I Linda Kukkohovi
II Sarita Heikkinen

Kankaanpään Maila 
I Taiju Ollila
II Ella Kaasinen

Rauman Lukko - Viinijärven Urheilijat jaksoin 1-0 (1-1, 3-2)

Palkitut
Rauman Lukko

I Hanna Väisänen
II Enni Kylä-Kause

Viinijärven Urheilijat
I Essi Saastamoinen
II Noora Jantunen

Seinäjoen Maila-Jussit - Jyväskylän Kirittäriet 0-2 (0-4, 1-2).
Palkitut
Seinäjoen Maila-Jussit 

I Anuliisa Rautakorpi
II Jonna Ojanen

Jyväskylän Kirittäret
I Emma Nieminen
II Marjukka Urpelainen

Supervuoro tavoitti  Seinäjoella käydystä ottelusta pikaisesti Kirittärien Noora Patrikaisen ja Maila-Jussien Salla Pollarin.

Miten ottelu meni?
Noora Patrikainen: Sisäpeli ei pyöriny tänään kauheen hyvin, mutta ulkona pelattiin hyvin. Siitä kertoo myös vastustajan vähäiset kolmostilanteet.

Salla Pollari: Ensimmäisellä jaksollakin oli paljon hyvää, vaikkei se välttämättä siltä näyttänyt. Sisäpeli oli tukkoista lähinnä runsaiden ykköspalojen takia. Ulkopeli oli läpi ottelun hyvää. Toisella jaksolla päästiin hieman paremmin mukaan sisälläkin. Kaiken kaikkiaan tappiosta huolimatta pelistä jäi hyvä maku.

Miten joukkueen nuorien pelaajien saapumista naisten superpesikseen on koitettu helpottaa?

Salla Pollari: Mielestäni pääsarjatasolla pelaamisen oppii vain pelaamalla. Totta kai yritän henk. koht antaa mahdollisimman paljon neuvoja ja yrittää rentouttaa tunnelmaa, jos se menee liian vakavaksi.

Ketkä joukkueestanne pelaavat niin tyttöjen kuin naisten superpesistä?
Salla Pollari: Ainoastaan Jonna Ojanen. Lisäksi 3-4 on ollut harkkaringissä mukana, mutta nyt he pelaavat b-tyttöjen mukana.

Miten Jonna Ojanen on mielestäsi pelannut alkukauden? 
Salla Pollari: Ulkopelissä Jonnalla on uusi rooli (kakkosvahti) ja on hoitanut roolinsa hienosti. Totta kai kokemus tuo varmuutta ja rohkeutta. Jonna on mielestäni tulevaisuuden pelaaja, jossa on paljon potentiaalia kasvaa monipuoliseksi pesäpalloilijaksi.